Sos dulce-acrisor cu zahar brun si otet de orez
Un sos cu otet de orez, putin sos de soia si amidon, foarte bun pentru orice reteta de inspiratie asiatica, fie ca este vorba de un bol de orez cu ou, fie de carne de porc, pui sau peste.
Un sos cu otet de orez, putin sos de soia si amidon, foarte bun pentru orice reteta de inspiratie asiatica, fie ca este vorba de un bol de orez cu ou, fie de carne de porc, pui sau peste.
O reteta de inspiratie asiatica, versatila si gata sa condimenteze si sa schimbe radical pestele, carnea de pui, porc sau vita, orezul sau o portie de legume pe gratar sau sotate.
Cu arome exotice si note tropicale, este un cocktail simplu, bun si perfect pentru orice perioada a anului.
O combinatie indrazneata intre gustul de vin rosu si cel astringent, usor picant, al berii de ghimbir, cu note de citrice si putina gheata.
Citricele sunt bune in orice perioada a anului, fie doar pentru cantitatea generoasa de vitamina C, dar in aceasta salata vor oferi organismului un gust delicios, un plus de energie si putine calorii. Buna pentru o gustare sau ca un aperitiv inedit.
Ideal pentru o friptura de vita sau chiar (pentru cei care isi doresc sa experimenteze) pentru carnea de porc. Bine scazut, servit fierbinte, cu note dulcegi si usor acide.
Un desert sau o gustare sanatoasa si plina de vitamine, cu gust intens si complex de fructe, gata imediat atunci cand aveti nevoie de o reteta aparte.
Un sos dens, usor picant, cu note de brandy, ideal pentru carnea de vita sau porc, dar si pentru cea de pui. In locul piperului boabe se poate folosi si piper macinat.
Putin picant, cu note si arome exotice, bun pentru peste, pui, dar si pentru legume coapte sau sotate. Este usor de pregatit, fara fierbere, si excelent atunci cand este proaspat, iar gusturile incep sa se dezvolte si sa se completeze.
Un sos cremos, foarte aromat, recomandat pentru o friptura de pui sau porc, alaturi de o portie generoasa de pireu de cartofi, langa orez sau legume coapte.