Printre prajiturile speciale dedicate Sarbatorii Craciunului se gasesc si prajiturile cu unt si nuci de pecan (nuci asemanatoare cu cele obisnuite, insa cu o textura mai delicata), cu cirese, ovaz, zahar brun, unt si nuca de cocos.
Crema de unt, shortening, zaharul brun si cel granulat se amesteca impreuna, iar apoi se adauga oul, sucul de portocale si coaja rasa de portocala. Se amesteca bine. Se cern impreuna faina, cu praful de copt, sarea si se amesteca apoi cu ciocolata.
Ciocolata si berea sunt doar doua produse belgiene renumite in intreaga lume, insa Belgia nu atrage an de an turistii de pe intreg mapamondul doar datorita aromei ciocolatei sau gustului unic al berii. Pe langa peisajele mirifice, Belgia are multe delicatese de oferit celor pasionati de arta culinara.
Se pun intr-un vas semintele de susan. Se adauga apoi sosul de soia, Mirin, uleiul de susan, usturoiul, piperul Chile, sucul de lamaie si cel de portocale.
Thai Chicken Stir-Fry cu rosii, lemongrass si ierburi proaspete este un fel de mancare din bucataria thailandeza, reteta fiind originara din nordul Thailandei.
Daca nu ati vizitat Spania, cu siguranta trebuie sa va planificati o calatorie in aceasta minunata tara. In Spania veti gasi pe langa monumentele istorice de o importanta semnificatie si o sumedenie de specialitati culinare regionale, intrucat fiecare regiune sau oras spaniol se mandreste cu propriile retete si produse alimentare.