Piept de pui umplut cu spanac si ciuperci
Pentru pieptul de pui umplut cu spanac si ciuperci, ingredientele sunt urmatoarele:
Pentru pieptul de pui umplut cu spanac si ciuperci, ingredientele sunt urmatoarele:
Empanada este o delicatesa ce provine din America Latina, Caraibe, Portugalia, Spania si Filipine. Cel mai probabil empanada isi are originea in Galicia, in coltul de nord-vest al Spaniei.
Tagliatelle cu somon si lamaie este o gustare sanatoasa ce imbina carbohidratii, proteinele si substantele nutritive pentru a stimula organismul.
In perioada iernii acest preparat este foarte sanatos. Este recomandat si in perioadele in care organismul este saracit de vitamine si minerale.
Reteta pentru sos de hrean polonez Se incalzeste o lingura de grasime intr-o tigaie. Dupa ce aceasta se incalzeste se adauga un sfert de ceapa taiata si se lasa la prajit pana aceasta capata o culoare maro. Apoi se adauga o lingura de faina si doua linguri de hrean ras.
Iata mai jos o reteta ce este binevenita a se consuma in perioada de dupa sarbatori:
In alimentatia zilnica pestele este un aliment important in dietele sanatoase.
Gastronomia africana este foarte variata si se adreseaza tuturor celor care doresc sa experimenteze mancaruri sanatoase si totodata savuroase.
Ciocolata este de mult timp, pentru cei mai multi dintre noi si in special pentru cei mici, un desert delicios. Din punct de vedere nutritional, studiile au demonstrat pana in prezent ca ciocolata neagra are in compozitie mai multi antioxidanti decat orice alt produs alimentar.
Anglia este o tara in care tortul de Craciun a devenit o traditie de "A Douasprezecea Noapte".