Cocktail Elixir de cocos
Un cocktail pentru o noapte magica. Lapte de cocos, scortisoara, nucsoara si ghimbir pentru seara de Revelion.
Un cocktail pentru o noapte magica. Lapte de cocos, scortisoara, nucsoara si ghimbir pentru seara de Revelion.
Nuci, migdale, pesmet pentru o budinca gustuoasa. Se serveste rece cu un pahar de lapte cald.
Nucile sunt o sursa importanta de proteine in timpul postului, fiind nelipsite si de pe masa de Craciun, fie ca se afla in prajituri, in cosul cu fructe pentru colindatori sau doar ca ornament.
Budinca de dovleac. Cu dovleac, mere rase si putin pesmet, rezultatul va fi cu siguranta reusit.
In asteptarea Craciunului, cand toata lumea impodobeste casa, stii ca este timpul potrivit pentru un cocktail special. Fie ca il servesti cu familia sau cu prietenii, incearca Angels Delight.
Gustul usor amarui al papadiei ofera salatei un gust special. Este foarte important ca frunzele de papadie sa fie culese inainte ca planta sa infloreasca fiindca altfel devin foarte amare.
Germenii de grau ofera un supliment de fier, zinc, dar si gust placut prajiturilor.
Ingrediente: 1 kg mere Blat: 5 oua, 1 cana zahar, 1 cana faina, 1 ceasca ulei, coaja de lamaie.
Ingrediente: 4 cesti de suc de rodii, 7 si 1/2 cesti zahar alb, sucul de la 2 lamai, 170g pectina lichida.
Ingrediente: 100 g bacon, 1 bucata broccoli, 1 bucata conopida, smantana, branza rasa Cedar, zahar.