Cu notele sale de scortisoara si citrice este genul de bautura potrivita parca mai curand intr-o zi friguroasa, dar poate fi servita in orice perioada a anului. Secretul este siropul de scortisoara, usor de preparat si care poate fi pastrat mai multe zile in frigider, intr-un recipient inchis ermetic.
Limonada sau sucul de castravete sunt racoritoare si proaspete, dar alaturi de gin si putin piper negru sau piper cayenne (pentru cei care prefera aromele picante, intense) rezultatul final este o bautura cel putin curioasa.
Cu un plus de aroma picanta de la pudra de ardei iute, acest cocktail aduce impreuna gustul de grepfrut si cel de coniac intr-o combinatie cu note tropicale.
La prima vedere este un cocktail racoritor pentru zilele calduroase, dar cu iuteala fulgilor de ardei iute gustul final este surprinzator si plin de energie.
O bautura in care vodca se ascunde in fundal, mascata de gustul acrisor al fructelor de padure, cel putin astringent de grepfrut si iuteala piperului negru.