Cocktail cu vermut extra sec si masline
Simplu, gata imediat, ar fi un cocktail banal daca aroma sarata a maslinei si cea dulceaga de vermut nu s-ar completa nesperat de bine.
Simplu, gata imediat, ar fi un cocktail banal daca aroma sarata a maslinei si cea dulceaga de vermut nu s-ar completa nesperat de bine.
Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.
O bautura usoara, in care un vin rose de calitate se intalneste cu sucul de mere acrisor si prospetimea frunzelor de menta.
Un cocktail cu gust proaspat, fructat, cu note de citrice, dar si cu astringenta usor amaruie de bere si aroma de prosecco, pentru acele zile calduroase de vara.
Un amestec de bere si Bloody Mary, usor de pregatit si gata de savurat imediat, cu mai multa sau mai putina “personalitate” in functie de cantitatea de vodca folosita.
Un cocktail care se bea fierbinte, cu gust puternic de cafea (alegeti marca preferata si pregatiti o cafea tare, fara zahar) si note dulci de vanilie.
Gustul este acrisor, intens, dar dincolo de aroma de citrice si taria de whiskey se ghicesc notele dulcegi ale zaharului brun si iuteala ardeiului rosu.
Sucul de morcovi si portocale completeaza nesperat de bine gustul proaspat si acidulat al vinului spumant pentru un cocktail usor, cu notele picante date de Cayenne.
O combinatie indrazneata in care feliile de ardei iute (ideale pentru cei care vor o bautura cat mai picanta) completeaza aroma de rom, sucul de limeta si notele exotice de scortisoara.
Proaspat, usor de preparat chiar si pentru cei fara multa experienta in domeniu, cu gust intens de citrice, este un cocktail bun pentru o petrecere, mai curand o sangria cu vin alb si mai mult alcool.