Cocktail cu grepfrut si bere
Ingrediente:
1 grepfrut, curatat si desfacut felii
200 ml prosecco
1 bere blonda, cat mai rece
1 lingurita zahar
Mod de preparare: se pun in blender feliile de grepfrut si se mixeaza bine cu zaharul, pana ramane un pireu foarte fin. Intr-un pahar inalt se pun doua lingurite de pireu de grepfrut, se completeaza pana la jumatate cu prosecco si se toarna bere dupa gust. Se serveste imediat.
Foto: all-free-download.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu rom si bere de ghimbir
O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.
-
Cocktail cu vodca si bere de ghimbir
Un cocktail cu gust proaspat, aromat si putin intepator, dar cu note intense de vodca si citrice.
-
Cocktail cu gin si bere
O bautura cu note intense de ienupar si prospetimea unei beri blonde de calitate, racoritoare si delicioasa, buna pentru o seara placuta alaturi de prieteni.
-
Cocktail cu whiskey si bere blonda
De un auriu placut si cu arome de citrice si whiskey, este un cocktail destul de usor, dar cu personalitate.
-
Cocktail cu rom si ananas
O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.