Cocktail cu vermut extra sec si masline
Ingrediente:
20 ml vermut extra sec
60 ml rom brun
masline negre pentru décor
Mod de preparare: in shaker se amesteca usor romul si vermutul cu gheata sfaramata, apoi se toarna intr-un pahar de cocktail si se adauga una-doua masline negre.
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu vin rosu, tequila si bere de ghimbir
Un cocktail de toamna, cu o baza de vin rosu, gust puternic de tequila si prospetimea usor picanta a berii de ghimbir, rece si spumoasa. Si in plus ii adaugati putin suc de limeta pentru notele racoritoare de citrice.
-
Cocktail cu vodca si bere de ghimbir
Un cocktail cu gust proaspat, aromat si putin intepator, dar cu note intense de vodca si citrice.
-
Cocktail cu rom si suc de portocale
Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.
-
Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir
Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.
-
Cocktail cu bere de ghimbir si lamaie
Cu note de citrice, gust usor picant de ghimbir si vodca, este un cocktail simplu, usor de pregatit si potrivit pentru orice ocazie.