Cocktail cu gin, bere si suc de portocale
La prima vedere ”intalnirea” intre sucul de portocale, cel de tomate si bere ar putea parea prea indrazneata, dar rezultatul final este un amestec plin de note interesante, consistent si cu personalitate.
La prima vedere ”intalnirea” intre sucul de portocale, cel de tomate si bere ar putea parea prea indrazneata, dar rezultatul final este un amestec plin de note interesante, consistent si cu personalitate.
Gata imediat, este o bautura cu notele exotice ale romului si prospetimea dulce a cremei de menta.
O combinatie inedita intre aromele exotice de rom si cele fresh, usor picante ale ghimbirului, este un cocktail relativ usor dar cu note interesante si proaspete.
O bautura cu putin alcool, gust placut de portocale si note de tanin de la ceaiul negru.
Un cocktail cu doua feluri de rom cu note exotice si gustul sucului de portocale, limeta si merisoare pentru o combinatie perfecta pentru cei care vor o bautura aparte.
Un cocktail simplu de pregatit si cu arome intense, puternice, dar si cu note picante.
Dulce, cu note inedite de scortisoara si gust dulce-acrisor de portocala bine coapta, este potrivit pentru o petrecere sau alta ocazie speciala.
Cu o portie generoasa de inghetata ar putea sa para un desert consistent, dar notele intense de coniac si mirodenii il fac un cocktail perfect pentru o petrecere speciala alaturi de cei dragi.
O reteta clasica pentru un cocktail cu rafinament frantuzesc dar origini engleze, este o alternativa la Negroni in care se foloseste bourbon in loc de gin. La fel de bun este un whiskey clasic, iar proportiile mai pot varia in functie de gust.
O reteta clasica, un cocktail tare si plin de personalitate, cu arome exotice amintind de iarna si de sarbatori. Pentru cei care prefera o varianta mai light proportiile se pot inversa. Iar la final se mananca si felia de portocala care a stat in cocktailul de mar, vodka si scortisoara.