Cocktail cu rom brun si bere de ghimbir
Ingrediente:
50 ml rom brun
150 ml bere de ghimbir (rece)
cuburi de gheata
o felie de lamaie pentru decor
Mod de preparare: intr-un pahar inalt se toarna toata cantitatea de bere de ghimbir, se pun 2-3 cuburi de gheata si se toarna romul brun, amestecand cu o lingurita cu coada lung. Se decoreaza cu o felie de lamaie la final si se serveste.
Foto: piqsels.com
Articole asemănătoare
-
Ceai cu portocale si bere de ghimbir
O bautura pentru zilele calde, excelenta cu multa gheata, pregatita din ceaiul negru sau verde, portocale mari si coapte, putin suc de lamaie, miere si bere de ghimbir, abia scoasa de la frigider.
-
Cocktail cu rom si bere de ghimbir
O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.
-
Suc de pepene cu bere de ghimbir si limeta
Pepenele rosu este unul dintre deserturile preferate ale verii, iar aceasta reteta sucul proaspat se intalneste cu limeta si berea de ghimbir. Iar cu putina vodca poate deveni un cocktail de vara.
-
Cocktail tropical cu rom brun si suc de ananas
O bautura cu gust dulce si aromat de fructe tropicale si o baza solida de rom brun.
-
Cocktail cu rom brun si bere de ghimbir
O bautura cu gust exotic si note usor picante, excelenta rece, cu multa gheata, buna pentru zilele fierbinti de vara.