Cocktail cu rom, limeta si suc de merisoare
Ingrediente:
30 ml rom alb
30 ml rom brun
30 ml suc de portocale
30 ml suc de merisoare
30 ml suc de limeta
cuburi de gheata
o felie rotunda de portocala pentru decor
Mod de preparare: intr-un shaker plin pe jumatate cu gheata se toarna romul alb si cel brun, sucurile de fructe in cantitati egale, agitand totul foarte bine. Se toarna intr-un pahar in care puneti inainte doua-trei cuburi de gheata si se decoreaza inainte de servire cu o felie rotunda de portocala, taiata cu tot cu coaja.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Cocktail de iarna cu vodca si suc de merisoare
Usor de preparat in casa, cu suc de merisoare, o vodca de calitate si bere de ghimbir. Rezultatul? O bautura cu note ce evoca perioada rece, reconfortanta si cu personalitate.
-
Cocktail de iarna cu rom si suc de merisoare
Pregatiti un cocktail pentru serile reci cu un rom de buna calitate si suc aromat, dulce-acrisor, de merisoare. Iar mirodeniile cu aromele lor exotice evoca atmosfera calda a sarbatorilor de sfarsit de an.
-
Cocktail tropical cu rom brun si suc de ananas
O bautura cu gust dulce si aromat de fructe tropicale si o baza solida de rom brun.
-
Cocktail cu tequila, brandy si suc de portocale
Cu suc proaspat de portocale, aromat si dulce, este un cocktail racoritor si plin de savoare.
-
Cocktail cu rom brun si bere de ghimbir
O bautura cu gust exotic si note usor picante, excelenta rece, cu multa gheata, buna pentru zilele fierbinti de vara.