Cocktail cu vin spumant si suc de portocale
Ingrediente:
50 ml suc proaspat de morcovi
50 ml suc proaspat de portocale
150 ml vin spumant
1 praf de piper Cayenne
1-2 rondele subtiri de portocala pentru decor
Mod de preparare: intr-un shaker cu putina gheata se toarna sucul de morcovi si cel de portocale, se adauga piperul de Cayenne si se agita bine, apoi se toarna si vinul spumant. Cocktailul se serveste in pahare de sampanie racite, cu o rondea de portocala pentru decor.
Foto: depositphotos.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu vin spumant si bere neagra
Ar putea sa para o combinatie prea indrazneata, dar cu vin spumant racoritor si proaspat alaturi de o bere neagra de calitate rezultatul final este un cocktail elegant si cu personalitate.
-
Cocktail cu vin roze si suc de grepfrut
O combinatie indrazneata intre un vin usor, delicat, si notele de citrice usor amarui ale grepfrutului, totul intr-o bautura servita rece, pentru o seara alaturi de prieteni.
-
Cocktail cu tequila, brandy si suc de portocale
Cu suc proaspat de portocale, aromat si dulce, este un cocktail racoritor si plin de savoare.
-
Cocktail cu whiskey, vermut si suc de portocale
O reteta pentru un digestiv cu gust complex, note de citrice si cirese, servit inainte de masa sau la o intalnire cu prietenii.
-
Gin cald cu suc de portocale
Un cocktail pentru zilele reci, cu gin servit cald si suc de portocale.