Cocktail cu bere de ghimbir si whiskey
Cu notele sale dulci de sirop de artar, gustul putin picant de ghimbir si cel usor de recunoscut de whiskey, este o bautura pentru o seara placuta.
Cu notele sale dulci de sirop de artar, gustul putin picant de ghimbir si cel usor de recunoscut de whiskey, este o bautura pentru o seara placuta.
Un amestec de lichior de cafea, bere neagra plina de aroma si personalitate, gheata si putin Aperol, totul completat de un alt lichior italian traditional, este un cocktail pentru ocazii speciale.
Cu notele sale exotice si prospetimea cu note picante a berii de ghimbir, este o bautura buna pentru orice anotimp.
Folositi un ceai negru de calitate, infuzat conform instructiunilor, preparat fara zahar sau miere. Dupa ce s-a racit il pastrati la frigider pentru cel putin 60 de minute.
Proaspat si racoritor datorita apei tonice (turnata cat mai rece), cu note puternice de lamaie si picante datorita piperului cayenne.
O bautura buna pentru serile calde de vara, cu note intense de citrice si arome de tequila.
La prima vedere o reteta simpla, banala, acest amestec de suc de mandarine (proaspat sau din conserva) si bourbon surprinde prin notele aromate de busuioc. Si nu simplu, ci sub forma unui sirop dulce.
O reteta de sangria cu vin alb rece pentru zilele calduroase, cu note mediteraneene data de busuioc si portocala.
Un cocktail clasic, cu gust complex si surprinzator prin notele diverse, foarte bun pentru orice ocazie.
O reteta cu multa prospetime racoroasa data de frunzele de menta, note dulci ale siropului de artar si un fundal asigurat de un bourbon sau un whiskey de calitate. Totul racit cu gheata pentru o bautura buna intr-o zi calduroasa.