Salata de fasole uscata
O reteta clasica
O reteta clasica
Consistenta si delicioasa
O reteta recomandata cand avem nevoie de multe vitamine si mai putine calorii.
Pentru crestinii din lumea intreaga Pastele reprezinta cea mai importanta sarbatoare. Aceasta este precedata in fiecare an de cel mai lung si aspru post.
Numiti in unele zone cartabos, chisca sau calbaj, caltabosii sunt carnati preparati de regula la taierea porcului, din maruntaiele acestuia fierte si tocate.
Daca simtiti ca vara este departe si vi s-a facut prea dor de Grecia aveti o singura solutie: sa mancati greceste, sa inchideti ochii si sa visati la zilele frumoase care mai au deocamdata ceva de asteptat.
O reteta pentru una din zilele in care nu stim ce sa mai gatim de post poate fi cea de chiftelute din piure de cartofi.
Cati dintre cei obisnuiti cu combinatiile culinare clasice s-ar astepta sa li se aduca inainte la un moment dat, pe acelasi platou, struguri rosii si ton? Probabil ca foarte putini. Ei bine, din cate se pare aceasta reteta chiar exista si are suficienti adepti in tarile din vestul Europei.
Nu este nimic nou in legatura cu faptul ca toamna exista o predispozitie generala pentru mancarurile de legume.
Data fiind perioada pe care o parcurgem, nimic nu cade mai bine unei gospodine decat sa se ocupe cu prepararea dulceturilor.