Reteta de muraturi. Picalilli cu pere
Pentru ca toamna este perioada muraturilor va propunem astazi o reteta asezonata. Indata dupa preparare, aroma puternica se combina perfect cu branzeturile tari.
Pentru ca toamna este perioada muraturilor va propunem astazi o reteta asezonata. Indata dupa preparare, aroma puternica se combina perfect cu branzeturile tari.
Dintre deliciile iernii savurate in zilele friguroase, o zacusca de sezon este numai buna de preparat acasa. Va propunem sa incercati reteta de zacusca de fasole cu gogosari.
Borsul este un preparat popular in estul Europei descoperit in urma cu circa 500 de ani. Patria borsului este Rusia, chiar daca Ucraina ori Polonia la randul lor se
O reteta cu ciuperci la borcan, pe care multi nu au incercat-o, poate, pana acum. Va propunem sa degustati ciupercile la borcan cu patrunjel si marar.
Daca nu ati incercat pana acum sfecla rosie in otet, va propunem sa o pregatiti de data aceasta ca muraturi pentru mancarurile dumneavoastra preferate.
Un sos ideal pregatit in propria bucatarie cu o varietate de legume si bogat in vitamine este sosul salsa de legume pentru sezonul rece. Bucurati-va de gustul exotic al acestui sos, folosindu-l mereu la mancarurile preferate.
Un sos cu piept de pui sau o alta mancare mai dulce se imbina foarte bine cu o portie de muraturi. Va prezentam astfel o reteta de gogosari umpluti cu conopida.
Conservele si muraturile pregatite cu migala in bucataria noastra ne vor incanta in sezonul rece, alaturi de o mancare delicioasa. Asadar, va prezentam o reteta de castraveti cu telina, in saramura.
Odata cu aparitia toamnei, culegem roadele acestui anotimp minunat, pregatind totodata si conserve delicioase. Asadar, pentru a va bucura din plin de aceste roade, va propunem sa preparati zacusca cu vinete si ciuperci.
Odata cu venirea toamnei, ne bucuram si de roadele pe care aceasta ni le ofera. De exemplu, unele dintre fructele ravnite ale toamnei sunt gutuile. Pentru a beneficia de parfumul lor deosebit, va recomandam sa preparati reteta de jeleu de gutui cu mere.