Tort cu compot de pere
Facut cu crema din unele roade ale toamnei - perele - tortul cu compot de pere arata fabulos si are un gust deosebit.
Facut cu crema din unele roade ale toamnei - perele - tortul cu compot de pere arata fabulos si are un gust deosebit.
Ingrediente: 400 g piscoturi de sampanie 1 kg compot de caise 400 g frisca dulceata de visine rom eventual 50 g ciocolata
Merele cu jeleu de fructe sunt numai potrivite pentru un desert delicios si rapid de preparat.
Din combinatia intre ciocolata si alune rezulta un desert foarte gustos si simplu de preparat, numit trufe cu alune.
Ravnita de foarte multe persoane si cunoscuta pentru gustul sau minunat, ciocolata face parte din dulciurile nelipsite ale unui desert simplu, savurat in orice moment al zilei. Studiile de cercetare realizate cu privire la ciocolata si consumul acesteia releva faptul ca aceasta contine mai multi compusi bioactivi, care promoveaza vigilenta si starea de bine si reduce durerea.
Simple si usor de preparat, spumele de fructe la pahar constituie desertul ideal de savurat in verile foarte calduroase.
Privite ca fructe hranitoare si tonice, caisele sunt populare in intreaga lume.
Portocalele, unele dintre cele mai preferate fructe din lume, sunt o sursa bogata de vitamine, predominanta fiind vitamina C. Aceasta vitamina protejeaza puternic corpul nostru impotriva elementelor de natura nociva.
Deloc complicata de preparat, budinca de gris cu mere este foarte gustoasa.
Prunele fac parte dintre acele fructe cu un continut bogat in fibre alimentare si care s-au dovedit eficiente in imbunatatirea sistemului digestiv.