Bruschete cu branza de capra si piersici
Dorim sa mancam ceva delicios si foarte usor de preparat in casa? Ei bine, avem nevoie de foarte putine ingrediente pentru a ne satisface poftele:
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 4 felii branza de capra a 50 g
- 6 piersici
- 4 linguri miere de albine
Mod de preparare:
Se aseaza feliile de branza in forme micute (15 cm Ø) pentru mini – tarte. Se spala, se taie piersicile si se scot samburii.
Se aseaza bucatile de piersici langa branza de capre, deasupra se toarna putina miere si se lasa la cuptor aproximativ 3 – 4 minute pana ce branza primeste o crusta aurie. Se serveste cu paine proaspata, prajita sau Ciabatta.
Pofta buna!
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Salata cu mandarine, ceapa rosie, branza de capra
O reteta pentru o salata in care mandarinele, cu gustul dulce si aromat, intalnesc savoarea unei branze de capra de calitate, ceapa rosie taiata subtire si salata verde proaspata, racoritoare.
-
Tartine cu dovlecei si branza de capra
Un aperitiv proaspat si gustos pentru zilele calduroase de vara, contrastul dintre branza de capra si cel aparent neutru de dovlecel deschide apetitul si racoreste.
-
Sufleu cu branza de vaci si mere
Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.
-
Salate gustoase. Salata de sfecla rosie cu branza de capra
O salata simpla si gustoasa, pentru o masa usoara la birou sau acasa, poate fi salata de sfecla rosie cu branza de capra. Desi gustul sau este dulce, aceasta are putine calorii.
-
Aperitive gustoase. Ciuperci umplute cu branza de vaci si marar
Un aperitiv simplu si sanatos, pentru o zi agitata, poate fi reteta de ciuperci umplute cu branza de vaci si marar.