Dovleacul. 5 motive sa il introduci mai des in dieta
Mai sunt cateva zile pana la sarbatoarea de Halloween si ca de fiecare data la sfarsit de octombrie dovleacul revine in atentia noastra mai mult cu bune decat cu rele.
Mai sunt cateva zile pana la sarbatoarea de Halloween si ca de fiecare data la sfarsit de octombrie dovleacul revine in atentia noastra mai mult cu bune decat cu rele.
Cidrul este o bautura slab alcoolica ce rezulta din fermentarea merelor, perelor sau gutuilor. Chiar daca nu se bucura de aceeasi popularitate ca berea sau vinul, cidrul este totusi o bautura apreciata in multe regiuni ale Europei
Ar putea fi o falsa impresie insa cand vine vorba de sanatate s-ar parea ca indicatiile de tipul “cum sa redobandim”, sunt mai frecvente decat acelea care ne invata “cum sa nu pierdem”.
Pentru a ilustra cat de importanta este calitatea alimentelor consumate la fiecare masa, inchipuiti-va organismul ca pe o masinarie a carei functionare depinde in buna masura de calitatea combustibilului.
Apeland frecvent la parfumul condimentelor orientale, bucataria arabeasca se prezinta deosebit de savuroasa si atractiva pentru noi europenii.
Cartoful dulce de Okinawa este o varietate foarte populara in Japonia si Hawaii, care in ciuda numelui provine tocmai de la celalalt capat al lumii, din America Centrala.
Fructele sunt intotdeauna binevenite in alimentatia zilnica, fiind gustoase si deosebit de hranitoare pentru organism. Dar cine s-ar fi gandit ca pot sta chiar la baza unui stil de viata?
Mazarea este o planta alimentara si furajera pe care o stim cu totii, ce agreaza zilele mohorate de toamna si iarna, fiind originara din
Ciupercile Shiitake se numara printre deliciile pline de vitamine aduse anual de toamna.
Uleiul de oregano este extras, asa cum indica si denumirea, din frunzele arbustului Origanum Vulgare nativ si popular in zona Mediteranei.