Tartine cu mozzarella, vinete si rosii
Ingrediente:
1 pachet mozzarella
2 rosii
1 vanata
4 felii de paine
1 legatura busuioc
Mod de preparare: vanata se spala, se taie in felii subtiri care se pun la prajit intr-o cratita mica sau tigaie, cu putin ulei, apoi se pun la racit pe servetele de hartie care vor absorbi excesul de ulei. Rosiile si branza se taie in felii subtiri, rotunde, iar busuiocul se spala si se taie. Pe fiecare felie de paine se pun felii de vanata, deasupra lor doua-trei felii de rosii si doua-trei felii de mozzarella, presarand peste tartine busuiocul tocat. Se pot servi ca atare sau se pot pune in cuptorul incins la 180 de grade Celsius pentru 12-15 minute.
Foto: pixabay.com
Articole asemănătoare
-
Paste cu vinete si busuioc
O reteta de paste cu gust intens de vinete si note puternice de busuioc, consistenta si foarte buna ca fel principal.
-
Tarte cu branza feta si rosii
Un aperitiv pentru o masa alaturi de prieteni sau un fel principal atunci cand vrem ceva potrivit pentru vara, cu note mediteraneene, tartele cu feta si rosii sunt usor de preparat si delicioase.
-
Salata cu rucola, pui si mozzarella
O salata simpla cu care sa va incepeti diminetile si nu numai poate fi salata cu rucola, pui si mozzarella. Ingredientele necesare le gasiti mai jos:
-
Retete pline de gust. Vinete mediteraneene cu mozzarella si busuioc
O reteta cu care veti fi pe placul invitatilor poate fi reteta de vinete mediteraneene cu mozzarella si busuioc. Ingredientele pentru preparare le descoperiti in cele ce urmeaza:
-
Rosii umplute cu branza telemea si vinete
O mancare plina de gust se observa de la prima gustare. Va propunem sa savurati rosiile umplute cu branza telemea si vinete.