Sistemul imunitar si alimentatia
Inchipuiti-va sistemul imunitar ca pe o armata alcatuita din milioane de soldati microscopici instruita sa lupte cu agentii daunatori sositi din exterior.
Inchipuiti-va sistemul imunitar ca pe o armata alcatuita din milioane de soldati microscopici instruita sa lupte cu agentii daunatori sositi din exterior.
Intreaga filosofie a sanatatii fizice, si in parte chiar a celei mentale, poate fi redusa la doua obiective pe care trebuie sa le urmarim: sa facem sport cu regularitate si sa mancam ce si cat trebuie.
Daca veti vorbi cu un vegetarian riguros despre dieta pe care o respecta, in mod sigur veti auzi de mai multe ori pomenindu-se numele vitaminei B12.
Exista multe lucruri interesante si putin cunoscute privitoare la importanta iodului in organism. Descoperit in anul 1811 de catre Bernard Courtois, elementul chimic determina cercetatorii in anii urmatori sa il incadreze printre nutrientii esentiali.
Studiile intreprinse pana astazi au demonstrat in repetate randuri valabilitatea beneficiilor pe care le genereaza consumul a doua pahare de vin rosu pe zi.
Oamenii care traiesc in zona temperata se confrunta la inceputul primaverii cu o stare generala de rau, simtindu-se permanent slabiti si obositi.
Cuvantul "ecologie" provine din limba greaca (ecos - casa; logos - stiinta) si denumeste stiinta studierii habitatului. Aceasta stiinta studiaza interactiunea dintre organisme, plante si locul in care traiesc
Indiferent de activitatile intreprinse de noi, cand muncim sau chiar si atunci cand dormim, creierul nostru are nevoie de glucoza pentru a functiona.
Oamenii postesc din cele mai stravechi timpuri din motive religioase, spirituale sau de sanatate. Exista deci cateva "tipuri" de post care se tine in clinici, manastiri sau hoteluri speciale
Vinul rosu ofera o varietate de beneficii care provin din concentratia ridicata de flavonoizi.