Cinci motive pentru a consuma otet de mere
Otetul de mere este una dintre cele mai populare alternative ale medicatiei moderne fiind apreciat pe toate meridianele pentru savoarea intepatoare si calitatile binefacatoare.
Otetul de mere este una dintre cele mai populare alternative ale medicatiei moderne fiind apreciat pe toate meridianele pentru savoarea intepatoare si calitatile binefacatoare.
In ciuda evolutiei stiintifice si a mijloacelor de informare existente, multe dintre miturile culinare care faceau in trecut subiectul unor mari "controverse" continua sa ridice semne de intrebare.
Preocuparea pentru alimentatia sanatoasa detine in China o lunga traditie. Baza Medicinei Traditionale Chinezesti reprezinta imaginea energiei (Qi), care influenteaza sanatatea si performantele.
Bolnavii de diabet trebuie sa aiba mare grija la produsele care contin grasimi animale si sa le evite cat mai mult cu putinta. Cine respecta aceste indicatii poate preveni
Rareori carnea de ton ajunge sa fie comercializata in stare proaspata, in peste 90% din situatii luand calea fabricilor de conserve.
Din nefericire in ziua de astazi ne pandesc foarte multe boli extrem de grave, care se formeaza din cauza chimicalelor injectate in alimente. Paradoxal aceste alimente sunt mai accesibile bugetului multora dintre noi, pe cand alimentele BIO, deci cu alte cuvinte cele sanatoase, sunt mult mai scumpe nu la indemana oricui.
Cercetatorii confirma in sfarsit faptul ca bautura aromata pe care o savuram in fiecare dimineata este sanatoasa. Astfel, cafeaua bauta cu moderatie are efecte benefice
Intreband specialistii care se ocupa de nutritie: "Cum imi voi construi o musculatura ferma?" sau "Cum voi reusi sa ard grasimile?" veti primi probabil unul sau ambele sfaturi care urmeaza: Faceti sport si consumati mai multe proteine.
Puterea radiatilor creste din ce in ce mai mult si se extinde tot mai tare dupa catastrofa din Japonia in urma careia a fost serios afectata centrala nucleara de la Fukushima
Uleiul de floarea soarelui se afla printre produsele alimentare comune fiind intrebuintat pe scara larga in intreaga lume.