Salata de fructe cu mango si capsune
O reteta simpla pentru o salata de fructe estivala, cu arome si gusturi dulci, tropicale, dar si cu multe vitamine pentru o sanatate mai buna. Folositi fructe cat mai coapte, parfumate si pline de savoare.
O reteta simpla pentru o salata de fructe estivala, cu arome si gusturi dulci, tropicale, dar si cu multe vitamine pentru o sanatate mai buna. Folositi fructe cat mai coapte, parfumate si pline de savoare.
Salata este o excelenta alegere in zilele calduroase, dar folosind avocado veti transforma o salata simpla cu rosii si castravete intr-o surpriza placuta.
O reteta de salata consistenta si satioasa care ii va face si pe cei care nu mananca de obicei broccoli sa o incerce.
O reteta pentru o salata plina de arome, ce se pregateste cu un amestec de miez de pepene rosu si galben, parfumat si dulce, si cu fructe de padure proaspete sau congelate. Se serveste cu sosul cat mai rece pentru un desert savuros.
O salata de castraveti este racoritoare, savuroasa, plina de prospetime si excelenta mai ales in zilele calduroase, cand satura si hidrateaza. Dar in aceasta versiune altfel banalii castraveti sunt cu totul schimbati datorita sosului dens, pe baza de soia si otet de orez, cu note picante si sarate.
O salata consistenta, cu note mediteraneene alaturi de gustul dulce al sfeclei rosii coapte, aromata si delicioasa la orice masa in familie sau alaturi de prieteni.
Poate fi o gustare plina de savoare, o cina usoara cu fibre si vitamine, sau de ce nu un desert inedit. Puteti folosi miez de nuca, migdale crude sau prajite, nuci pecan, practic orice combinatie este permisa pentru un plus de savoare.
Mai curand un aperitiv indraznet sau o gustare cu arome complexe decat un desert, este o reteta in care portocalele bine coapte intalnesc maslinele de calitate.
O gustare cu arome de portocala bine coapta, dulceata smochinelor si notele sarate ale branzei de capra, este o salata usor de pregatit si potrivita pentru orice ocazie.
O salata consistenta, cu broccoli, piept de pui si un sos dulce-acrisor, buna ca aperitiv sau ca gustare in zilele reci.