Deserturi de Paste. Prajitura cu branza dulce si stafide
Pentru deserturile de Paste, in afara de cozonac si pasca puteti pregati si o prajitura delicioasa cu branza dulce si stafide.
Pentru deserturile de Paste, in afara de cozonac si pasca puteti pregati si o prajitura delicioasa cu branza dulce si stafide.
O ciorba traditionala romaneasca este la mare cautare de sarbatorile pascale. Va propunem sa preparati borsul de miel cu leustean verde.
Pentru aperitive puteti incerca pentru ziua de Paste si pulpa de miel marinata. Bucurati-va de un gust unic preparand aceasta reteta cat se poate de simpla.
Nelipsit ca parte din meniul traditional de Paste este si cozonacul. Va oferim astfel sa pregatiti o reteta de cozonac aromat cu scortisoara.
Chiar daca nu va incanta atat de mult carnea de miel, puteti totusi sa gustati macar o mica portie din friptura apetisanta de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi.
Traditionala pasca speciala pentru desertul de Paste trebuie sa ii incante pe musafirii care va trec pragul in aceasta zi magica. Va propunem un alt fel de pasca, fara branza de vaci si anume una cremoasa - pasca traditionala cu smantana.
Puteti degusta la birou un desert simplu si gustos daca preparati briosele cu mac si migdale. Ingredientele continute sunt urmatoarele:
Bucurati-va de savoarea unei supe calde si consistente intr-o zi incarcata. Va propunem sa incercati supa de cartofi copti cu smantana.
Pregatiti acasa pentru micul dejun sau pentru a va potoli pofta de rontait niste pesmeti pe care ii puteti consuma si alaturi de un ceai cald.
Un desert rapid si aromat puteti realiza pregatind crema de branza dulce cu fructe. Ingredientele de care aveti nevoie pentru preparare sunt urmatoarele: