Pesmeti pentru ceai

Pregatiti acasa pentru micul dejun sau pentru a va potoli pofta de rontait niste pesmeti pe care ii puteti consuma si alaturi de un ceai cald.


Ingredientele necesare:

140 g unt

70 g zahar

2 galbenusuri

200 g faina

vanilie


Modul de preparare este simplu:

Untul se freaca cu zaharul vanilat.

Apoi se pun si galbenusurile.

Se presara si faina.

Se amesteca bine pana se obtine o coca moale.

Din coca rezultata se fac pesmeti rotunzi.

Se taie cu paharul.

Se pun intr-o tava unsa si tapetata cu faina.

Se dau apoi la cuptor.

Se coc la foc iute.

Cand sunt gata, se scot si se servesc.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Cinci solutii naturiste pentru a slabi mai usor

    Scortisoara nu este doar o mirodenie care da un gust aparte unor delicioase deserturi, dar poate fi folosita si ca o solutie naturala si sanatoasa in curele de slabire. Nu va inlocui regimul si exercitiile fizice, dar atunci cand incercam sa scapam de kilogramele in plus cat mai repede orice ajutor este important.

  • Zaharul negru din Okinawa

    Note amarui si de caramel, putin sarat, gust intens, o culoare ce aminteste de cea a zaharului din trestie de zahar dar intr-o nuanta mai inchisa.

  • Cele mai frumoase 7 gradini botanice din lume

    Cele mai multe orase importante din lume adapostesc cate o gradina botanica, fapt justificat de importanta acestora pentru cercetare si pentru

  • Violetele inveselesc si infrumuseteaza orice gradina

    Violetele sunt floricelele mici, discrete, care imprastie in aer o mireasma inconfundabila, care atrag toate privirile asupra lor si care ne incanta prin gingasia specifica

  • Ceaiuri aromate, direct din gradina

    Un ceai rece sau cald, pregatit cu ingrediente naturale, poate fi revigorant si totada foarte sanatos, indiferent de anotimp.


Warning: fopen(cache/c8f3e170a495d8c87df00f38e2efee76) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139