Pesmeti pentru ceai
Pregatiti acasa pentru micul dejun sau pentru a va potoli pofta de rontait niste pesmeti pe care ii puteti consuma si alaturi de un ceai cald.
Ingredientele necesare:
140 g unt
70 g zahar
2 galbenusuri
200 g faina
vanilie
Modul de preparare este simplu:
Untul se freaca cu zaharul vanilat.
Apoi se pun si galbenusurile.
Se presara si faina.
Se amesteca bine pana se obtine o coca moale.
Din coca rezultata se fac pesmeti rotunzi.
Se taie cu paharul.
Se pun intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
Se dau apoi la cuptor.
Se coc la foc iute.
Cand sunt gata, se scot si se servesc.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Cinci solutii naturiste pentru a slabi mai usor
Scortisoara nu este doar o mirodenie care da un gust aparte unor delicioase deserturi, dar poate fi folosita si ca o solutie naturala si sanatoasa in curele de slabire. Nu va inlocui regimul si exercitiile fizice, dar atunci cand incercam sa scapam de kilogramele in plus cat mai repede orice ajutor este important.
-
Zaharul negru din Okinawa
Note amarui si de caramel, putin sarat, gust intens, o culoare ce aminteste de cea a zaharului din trestie de zahar dar intr-o nuanta mai inchisa.
-
Cele mai frumoase 7 gradini botanice din lume
Cele mai multe orase importante din lume adapostesc cate o gradina botanica, fapt justificat de importanta acestora pentru cercetare si pentru
-
Violetele inveselesc si infrumuseteaza orice gradina
Violetele sunt floricelele mici, discrete, care imprastie in aer o mireasma inconfundabila, care atrag toate privirile asupra lor si care ne incanta prin gingasia specifica
-
Ceaiuri aromate, direct din gradina
Un ceai rece sau cald, pregatit cu ingrediente naturale, poate fi revigorant si totada foarte sanatos, indiferent de anotimp.