Placinta cu branza de vaci si stafide
Placinta cu branza de vaci si stafide este o placinta pe care ati incercat-o, cu siguranta, macar o data. Acum, a venit momentul sa o preparati si la dumneavoastra acasa, pentru a va incanta musafirii.
Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru a prepara aceasta placinta:
250 g margarina
400 g faina
1 ceasca cu apa
1/2 kg branza de vaci
3 oua
5 linguri cu zahar
50 g stafide
zahar pudra
Maniera de preparare este una simpla:
Se formeaza o coca din faina, amestecata cu margarina si apa.
Din aluatul rezultat se intind doua foi de marimea unei tavi.
Apoi se umplu cu o pasta din branza de vaci.
Pasta se prepara din branza de vaci, frecata cu oua, zahar si stafide.
Dupa ce foile sunt umplute, se taie cruda in tava.
Apoi se coace la foc potrivit.
Cand este gata, se pudreaza din abundenta cat este inca fierbinte.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Cartofi cu umplutura de branza de vaci
In loc de cartofi la cuptor cu branza de vaci puteti incerca o varianta putin mai dificila (secretul reusitei este sa alegeti cartofi mari, dar si de calitate), dar mai gustoasa.
-
Sufleu cu branza de vaci si mere
Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.
-
Placinta cu carne de pui si anghinare
O reteta gustoasa preparata la cuptor va va incanta simturile imediat ce o veti gusta. Va invitam sa pregatiti reteta de placinta cu carne de pui si anghinare.
-
Aperitive gustoase. Ciuperci umplute cu branza de vaci si marar
Un aperitiv simplu si sanatos, pentru o zi agitata, poate fi reteta de ciuperci umplute cu branza de vaci si marar.
-
Salata de mar cu branza de capra si andive
O salata cu un gust bun este binevenita in orice moment al zilei, fie ca sunteti acasa ori la lucru. Pentru a va bucura de acest gust, va propunem sa pregatiti salata de mar cu branza de capra si andive.