Kopi Joss, cafea si carbune
O cana buna de cafea fierbinte si tare, cu sau fara zahar (dupa gust), in care pui o bucata mica de carbune incandescent.
O cana buna de cafea fierbinte si tare, cu sau fara zahar (dupa gust), in care pui o bucata mica de carbune incandescent.
Odata puse in vaza florile nu vor rezista la nesfarsit, si dupa doar cateva zile multe dintre ele isi pierd prospetimea si frumusetea. Chiar daca nu le veti putea pastra pentru totdeauna exista cateva mici trucuri simple pentru a va bucura mai multa vreme de culorile vii.
O bere cu gust putin dulceag, cremos, cu note de malt, la care se adauga mazare verde
Cu gust de mangos si sirop de trestie de zahar, dulce, intens, cremos.
Un soi rar de lalele, aceste Silk Surprise se numara printre rarele varietati bicolore, petalele cu textura fina si catifelata fiind marcate de pete alb si roz.
Un fruct marunt originar din America Centrala, unde este deosebit de popular, cucamelon pare sa fie la prima vedere un pepene verde foarte mic, marunt, nu mai mare decat o aluna de pamant sau un bob de strugure.
Cafea de cea mai buna calitate, ceai si lapte, totul intr-un amestec inedit.
Biscuiti dulci, cu anason si transformati de bucatari priceputi in mici opere de arta
Un cocktail de brandy cu miere poate parea un pic prea dulce, dar cu siguranta merita incercat cel putin la ocazii, mai ales cand alegi un brandy cu peste 50 la suta alcool, traditional, bine facut, caruia notele suplimentare ii vor potenta gustul si aromele.
Note amarui si de caramel, putin sarat, gust intens, o culoare ce aminteste de cea a zaharului din trestie de zahar dar intr-o nuanta mai inchisa.