Egipski este o varietate timpurie de sfecla rosie, foarte gustoasa si usor de conservat, de forma rotund turtita si un colorit visiniu inchis, in interior pulpa fiind suculenta si de nuanta roz spre visiniu. Este un soi pe care il putem adapta mai multor retete sau il putem conserva in otet, si la fel de bine poate fi folosit pentru sucuri si smoothie-uri.
O tomata cu gust dulce si pulpa carnoasa, avand o forma ce aminteste de cea a unei pere, Red Pear este un soi timpuriu hibrid poate mai putin cunoscut si consumat, dar poate fi o alternativa interesanta daca vreti un alt fel de rosii.
Dintre toate soiurile de fasole galbena aceasta varietate de origine frantuzeasca, pe care o putem planta in gradina sau sera cu rezultate la fel de bune, este in egala masura una dintre cele mai bune si cu productivitate ridicata.
Red Baron este o varietate cu productie buna, rezistenta la boli si daunatori, cu un gust dulceag, putin picant, foarte placut indiferent de modul de preparare
Un soi frumos si mai ales gustos de cartofi mov, mai putin intalniti in arta culinara autohtona dar incepand sa castige teren, in special dupa ce s-a constatat ca au de cateva ori mai multi antioxidanti decat cartofii clasici.