Citeste articole din "Legume si fructe"

  • Sfecla rosie din soiul Egipski

    Sfecla rosie din soiul Egipski

    Egipski este o varietate timpurie de sfecla rosie, foarte gustoasa si usor de conservat, de forma rotund turtita si un colorit visiniu inchis, in interior pulpa fiind suculenta si de nuanta roz spre visiniu. Este un soi pe care il putem adapta mai multor retete sau il putem conserva in otet, si la fel de bine poate fi folosit pentru sucuri si smoothie-uri.

  • Rosiile Red Pear

    Rosiile Red Pear

    O tomata cu gust dulce si pulpa carnoasa, avand o forma ce aminteste de cea a unei pere, Red Pear este un soi timpuriu hibrid poate mai putin cunoscut si consumat, dar poate fi o alternativa interesanta daca vreti un alt fel de rosii.

  • Fasolea galbena Berggold

    Fasolea galbena Berggold

    Dintre toate soiurile de fasole galbena aceasta varietate de origine frantuzeasca, pe care o putem planta in gradina sau sera cu rezultate la fel de bune, este in egala masura una dintre cele mai bune si cu productivitate ridicata.

  • Tomatele pitice Alka

    Tomatele pitice Alka

    Cautati un soi de rosii nu foarte mari, dulci, usor de cultivat si cu acel gust care ne aduce aminte de rosiile de odinioara?

  • Cartofii Red Scarlet

    Cartofii Red Scarlet

    Un soi cu forma ovala, coaja neteda cu colorit rosiatic, un gust dulceag, foarte buni pentru orice reteta.

  • Tomate Black Cherry

    Tomate Black Cherry

    Puteti cultiva rosii Black Cherry in sera, in gradina sau intr-un ghiveci, mai mult ca un hobby decat pentru a obtine o cantitate mare.

  • Cartofii Fleur Bleue

    Cartofii Fleur Bleue

    Un soi frumos si mai ales gustos de cartofi mov, mai putin intalniti in arta culinara autohtona dar incepand sa castige teren, in special dupa ce s-a constatat ca au de cateva ori mai multi antioxidanti decat cartofii clasici.


Warning: fopen(cache/372887082029a61bb4d251cec75e5f5d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139