Ciuperci umplute
Ingrediente: 8 ciuperci mari, 2 oua, 2 linguri unt, 1 ceapa, 1 piept pui, 1 ardei rosu, 1 legatura marar, sare si piper. Preparare: Palariile ciupercilor se scobesc,apoi se umplu cu un amestec format din piept pui fiert si taiat in fasii mici, piciorusele ciupercilor tocate fin, ceapa si adreiul taiate marunt si calite in ulei, mararul tocat, ouale crude, sarea si piperul. Ciupercile umplute se aseaza in tava unsa cu ulei, punand si putina apa ca sa nu se arda. Se tin in cuptor,la foc potrivit timp de 30 min.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Aperitive speciale pentru zile festive. Ciuperci umplute cu crema de branza
Un aperitiv delicios pentru zilele festive il poate constitui reteta de ciuperci umplute cu crema de branza. Ingredientele le gasiti in cele ce urmeaza:
-
Retete de post. Chifle umplute cu ciuperci si legume
O mancare rapida si gustoasa, care se incadreaza si la retete de post, puteti realiza preparand reteta de chifle umplute cu ciuperci si legume.
-
Aperitive gustoase. Ciuperci umplute cu branza de vaci si marar
Un aperitiv simplu si sanatos, pentru o zi agitata, poate fi reteta de ciuperci umplute cu branza de vaci si marar.
-
Ciuperci umplute cu legume si cascaval ras
O reteta simpla si nutritiva este o alegere potrivita sa faca parte din meniul unei zile. Va recomandam sa incercati reteta de ciuperci umplute cu legume si cascaval ras.
-
Placinta de post, umpluta cu ciuperci
Savuram placintele, fie ca sunt umplute cu dulceata, legume ori nuci, mere si altele. In continuare va propunem o reteta delicioasa de placinta de post, umpluta cu ciuperci.