Supa de chimen
Candva mult mai populara decat astazi, este o supa usoara, cu putine calorii, insa daca va place gustul de chimen poate fi o alternativa.
Candva mult mai populara decat astazi, este o supa usoara, cu putine calorii, insa daca va place gustul de chimen poate fi o alternativa.
O combinatie mai putin intalnita intre gustul plin, bogat, de supa de pui cu cartofi si aciditatea acrisoara a castravetilor murati in otet sau saramura. Reteta pentru zilele reci de iarna pe care probabil nu o stiati pana acum.
O reteta pentru care puteti alege orice fel de ciuperci, rezultatul va fi la fel de bun.
Multe legume, gusturi diferite, multe vitamine, numeroase culori pentru un preparat usor si divers.
Un prim fel cu multe vitamine, interesant pentru felul in care combina rosiile si branza alba de aceasta data intr-o supa.
Consistenta si potrivita pentru perioadele in care avem nevoie de cat mai multe vitamine intr-o reteta cat mai gustoasa si deloc dificila.
Usor de pregatit si foarte buna cand simtim nevoia unui plus de vitamine.
O puteti servi ca aperitiv, ca un desert delicios daca mai puneti zahar sau fructele sunt dintr-un soi dulce sau pur si simplu ca o reteta neobisnuita.
Densa, gustoasa, usor de preparat, potrivita pentru toamna sau pentru sfarsitul verii, plina de vitamine
O leguma prea adesea trecuta cu vederea, desi o astfel de reteta o transforma rapid intr-un deliciu