Ardei grasi cu rosii
Ingrediente: 0,5 kg ardei, 1kg rosii, 2 cepe medii, ulei, faina, sare, 1-2 oua. Preparare: Ardeii se coc, sau se prajesc un ulei. Se sareaza si se lasa la racit apoi se curata de pielita (sau nu). Rosiile se dau prin razatoare sau se taie cubulete. Se pun la fiert pana scad. Intre timp se taie cepele marunt si se prajesc in ulei, cand sunt putin rumene se adauga o lingura de faina. Se mai lasa putin si se toarna sosul de rosii si ardeii. Se mai tine pe foc cca 15 min. Se poate drege cu ou.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Ardei grasi umpluti cu branza de capra
Varianta plina de arome mediteraneene si proaspete pentru clasicii ardei grasi.
-
Ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci
O reteta delicioasa si in ton cu sosirea primaverii este cea de ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci. Ingredientele necesare si modul de preparare le aflati mai jos:
-
Tarta mediteraneana cu rosii, mozzarella si oregano
O specialitate culinara foarte apetisanta este tarta mediteraneana cu rosii, mozzarella si oregano.
-
Ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor
Va puteti incanta prietenii la masa cu o reteta speciala si cu un gust deosebit: ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor.
-
Peste cu rosii la cuptor
Recunoscut drept un fel delicios de mancare, pestele este totodata bogat in gust si hranitor. De aceea, va propunem sa beneficiati din plin de proprietatile sale, preparand reteta de peste cu rosii la cuptor.