Ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor
Ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor.
Ingrediente:
5 ardei - capia, grasi sau combinati
250 g branza de vaci
250 g telemea de vaca
2 oua
2-3 linguri de smantana
ulei de masline
marar uscat
busuioc uscat
cimbru uscat
sare
piper
Modul de preparare este urmatorul:
Se taie capacele la ardei.
Se curata de seminte.
Apoi se spala si se pun la scurs.
Separat se prepara crema de branza.
Telemeaua de vaca se da pe razatoare.
Apoi se amesteca cu branza de vaci.
Se pun si ouale impreuna cu smantana.
Se adauga si verdeturile uscate.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se amesteca bine toata compozitia rezultata.
Cu pasta obtinuta se umplu ardeii.
Se pun apoi capacelele.
Fiecare ardei se unge cu ulei de masline.
Se pun apoi intr-un vas termorezistent.
Se dau la cuptor si se lasa timp de 15-20 de minute.
Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca putin.
Dupa aceea se adauga smantana si se servesc.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Aperitive speciale pentru zile festive. Ciuperci umplute cu crema de branza
Un aperitiv delicios pentru zilele festive il poate constitui reteta de ciuperci umplute cu crema de branza. Ingredientele le gasiti in cele ce urmeaza:
-
Cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor
O mancare plina de gust se poate pregati si rapid. Va propunem astfel reteta de cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor.
-
Prajituri speciale. Rulada cu crema de dovleac si smantana
O prajitura pe care o puteti prepara pentru zilele speciale din viata dumneavoastra poate fi rulada cu crema de dovleac si smantana.
-
Briose cu crema de lamaie si mac pentru sarbatoarea de Halloween
La fiecare sarbatoare, se obisnuieste ca meniul sa fie unul specific zilei respective. Asadar, pentru sarbatoarea de Halloween va propunem un desert minunat: briose cu crema de lamaie si mac.
-
Oua si rosii umplute cu crema de branza si unt
Incepeti-va ziua cu un aperitiv sanatos si gustos, format din legume pline de vitamine. Va prezentam reteta de oua si rosii umplute cu crema de branza si unt.