Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
ARDEI GRASI UMPLUTI CU BRANZA DE CAPRA

Ardei grasi umpluti cu branza de capra

Ingrediente:
 
2 ardei grasi rosii
2 ardei grasi galbeni
1 ceapa medie, curatata si tocata fin
4-6 catei de usturoi, tocati
200 g branza de capra
200 g crema de branza
2-3 linguri parmezan ras
2-3 rosii medii, tocate 
1 lingura coriandru proaspat, tocat
1 lingura patrunjel proaspat, tocat
(optional) 1 varf de lingurita sos de ardei iute
sare, piper
1/2 cana unt
patrunjel tocat
2-3 catei de usturoi maruntit
20 de felii de bagheta sau 10 felii de paine alba
ulei de masline
 
Mod de preparare: ardeii se spala, se taie coditele si se indeparteaza semintele, ungandu-i apoi cu ulei de masline. Se coc intr-un vas descoperit pentru 15-20 de minute in cuptorul bine incins, lasandu-i apoi sa se scurga putin si sa se raceasca. Intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei, se adauga cateii tocati de usturoi, apoi amestecul se pune intr-un bol cand si-a schimbat putin culoarea. Se adauga branza de capra maruntita si crema de branza, rosiile, coriandrul si o lingura de patrunjel, putin sos de ardei iute pentru cei care vor o aroma putin picanta, sare si piper, amestecand totul foarte bine cu un mixer vertical pentru o compozitie fina, omogena, sau cu o lingura pentru un aspect rustic.

Ardeii copti se umplu cu amestecul de branzeturi si verdeata si se baga din nou in cuptor pentru 20-25 de minute, pana cand sunt bine facuti. Separat se amesteca bine untul la temperatura camerei cu patrunjel si usturoi, punand apoi compozitia pe feliile de bagheta sau paine, care se baga la cuptor pentru 8-10 minute, intr-o tava, pe hartie de copt. Se servesc alaturi de ardeii copti cu branza.

Foto: absfreepic.com

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/06a52847f6b890410edef7aa85d85a38) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139