Tartine cu branza roquefort si banane
Ingrediente:
8 felii de toast
1 banana mare
1 pachet branza roquefort
Mod de preparare: feliile de toast (cate doua pentru fiecare portie) se ung in strat subtire cu branza roquefort, iar pe fiecare se pun cate doua felii subtiri de banana. Feliile cu branza si banana se pun in cuptorul bine incins pentru 3-5 minute. Se servesc reci.
Foto: laubry.com
Articole asemănătoare
-
Pere gratinate cu branza roquefort
Contrastul dintre gustul dulce al perelor si cel picant, intens, al branzei roquefort este completat de vinul rosu si notele intense ale semintelor de pin. Este o gustare sau un desert deosebit.
-
Sos cu branza roquefort
Un sos dens, cu gust puternic, foarte bun pentru fripturi de porc sau vita.
-
Ceai cu branza si sare: inedit si indraznet
La prima vedere o combinatie cel putin neobisnuita, amestecul de ceai (preferabil negru, dar orice aroma este acceptabila) concentrat se intalneste in acelasi pahar cu frisca, sare, crema de branza dupa gust, putin lapte, si totul se bea rece.
-
Deserturi de Paste. Prajitura cu branza dulce si stafide
Pentru deserturile de Paste, in afara de cozonac si pasca puteti pregati si o prajitura delicioasa cu branza dulce si stafide.
-
Sufleu cu branza de vaci si mere
Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.