Sufleu de crenvursti
Ingrediente:
300 g crenvursti
100 g faina
sase oua
jumatate de pachet unt
300 ml lapte
sare, piper
Mod de preparare: crenvurstii se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se pregateste alaturi un sos din 100 grame de unt, faina si laptele. Sosul se amesteca bine cu cele sase galbenusuri, se adauga putina sare si piper, se presara peste tot feliile de crenvursti, iar la final se pun si albusurile batute spuma. Toata compozitia se toarna intr-o tava potrivita, tapetata cu unt si se da la cuptorul bine incalzit 20 – 25 de minute. Se serveste fierbinte.
Foto: meatsandsausages.com
Articole asemănătoare
-
Sufleu de fasole verde
Un antreu interesant pentru ocazii festive sau pur si simplu pentru un pranz de duminica. Nu foarte diferit de alte retete de sufleu, dar cu un gust vegetal puternic si placut.
-
Sufleu de legume
Un sufleu de legume potrivit pentru zilele reci.
-
Sufleu de rosii
Un fel putin mai pretentios si mai greu de preparat cu succes, dar rezultatul final este pe masura eforturilor.
-
Sufleu de branza telemea
Daca vreti sa va surprindeti prietenii cu un sufleu diferit de retetele clasice, nu foarte complicat dar categoric delicios, rustic, direct.
-
Retete gustoase. Sufleu de paste cu legume
O mancare delicioasa pentru pofticiosi, dar si pentru cei care adora legumele sau pastele poate fi sufleul de paste cu legume.