Sufleu de cartofi si ciuperci
Timp de preparare: 50 min
450 kcal
Ingrediente ( pentru 4 portii)
1 kg cartofi
200 g ciuperci
500 g sfecla rosie
1 ceapa
2 linguri de unt
80 ml supa
2 linguri patrunjel
2 oua
250 ml lapte
120 ml smantana
sare, piper
Mod de preparare:
1. Fierbeti cartofii timp de 25 min.
2. Spalati ciupercile si taiati-le marunt. Curatati sfecla. Curatati ceapa si taiati-o cubulete si caliti-o in unt. Adaugati ciupercile cu sfecla si prajiti-le 3 min. Turnati supa si fierbeti legumele inca 12 min. Condimentati dupa gust
3. Incingeti cuptorul la 220 grade Celsius. Separati galbenusurile de
albusuri. Indepartati coaja cartofilor, zdrobiti-i si amestecati-i cu lapte,smantana si galbenus de ou. Bateti albusurile spuma, condimentati apoiungeti sufleul cu aceasta.
4. Puneti legumele si compozitia de cartofi intr-o forma unsa cu unt,
presarati pe deasupra branza si dati la cuptor 20 minute. Ornati cu
verdeata.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Supa de dovleac si ciuperci
O reteta de toamna dulce, cremoasa, plina de arome si gusturi potrivite pentru acest anotimp.
-
Cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor
O mancare plina de gust se poate pregati si rapid. Va propunem astfel reteta de cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor.
-
Tocanita de cartofi cu ciuperci
Daca inca va ganditi ce sa mai preparati pentru cei dragi ai casei, va propunem sa pregatiti o reteta simpla de tocanita de cartofi cu ciuperci.
-
Ciulama cu carne de pui si ciuperci
O mancare apetisanta pentru o masa de pranz poate fi reteta de ciulama cu carne de pui si ciuperci. Ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:
-
Mancare de mazare cu carne de vita si ciuperci
O mancare rapida si delicioasa este cea de mazare cu carne de vita si ciuperci. Ingredientele necesare pentru preparare le gasiti mai jos: