Suc natural cu portocale rosii
Un suc natural preparat din pulpa de portocale rosii este hranitor si potoleste setea oricand simtiti nevoia de ceva racoritor.
Ingrediente:
1/4 cana de suc proaspat din portocale rosii (1-2 portocale mari rosii)
1 1/2 cana de apa minerala
1-2 linguri de sirop simplu
Mod de preparare:
1 cana de zahar se amesteca cu 1 cana de apa minerala intr-o cratita.
Se incalzeste pana ce zaharul s-a topit.
Portocalele rosii se spala si se taie in jumatati.
Se storc de suc.
Daca nu doriti sa fie si pulpa in sucul proaspat rezultat, atunci strecurati sucul de portocale rosii.
Sucul de la portocale se toarna in cana.
Se adauga si apa minerala.
Se toarna si siropul.
Se serveste imediat.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Suc de rosii, telina si sfecla rosie
O combinatie de legume pline de gust si mai ales de vitamine, cu fibre si relativ putine calorii, este o reteta pentru un suc natural, bun pentru cei care vor sa aiba o digestie mai buna, un sistem imunitar puternic si sa inlocuiasca o gustare cu multe proteine si carbohidrati. Si cu putin ardei iute sau un praf de piper capata si acele note usor picante.
-
Cocktail Red Ice
Personalitate si un gust delicios de portocale rosii
-
Deserturi rapide. Briose simple cu portocale
O reteta de desert rapid si gustos in acelasi timp, pe care o puteti prepara pentru invitatii dumneavoastra, poate fi cea de briose simple cu portocale.
-
Prajitura cu miere si suc proaspat de portocale
Un desert pentru o dupa-amiaza placuta poate fi prajitura cu miere si suc proaspat de portocale. Bucurati-va de combinatia si aroma unica oferite de miere si portocale.
-
Suc natural cu morcovi si rosii
Un suc natural, fie el preparat numai din legume, este in primul rand sanatos si plin de vitamine. Morcovul este un puternic antioxidant, in timp ce rosia si sucul sau ne energizeaza organismul.