Sparanghel infasurat in somon afumat
Unele retete, chiar daca sunt simple, sunt pline de gust. Va propunem sa incercati reteta de sparanghel infasurat in somon afumat.
Ingredientele necesare sunt:
8 tulpini de sparanghel (verde sau alb)
100 g somon afumat
1 lingurita de wasabi sau hrean
Se prepara astfel:
Tulpinile de sparanghel se fierb timp de 15 minute.
Dupa ce s-au fiert, se infasoara in feliile subtiri de somon afumat.
Se aranjeaza frumos pe un platou.
Apoi se decoreaza cu 1 lingurita de wasabi.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Salata cu somon afumat si ceapa verde
O salata plina de gust si hranitoare pentru a lua masa acasa sau la birou poate fi salata cu somon afumat si ceapa verde.
-
Paste penne cu somon afumat, spanac si sos de branza
Preferate in orice moment al zilei, pastele se inscriu in randul celor mai ravnite mancaruri, deoarece se pot imbina foarte bine cu diverse sosuri, feluri de carne ori legume.
-
Cornuri cu umplutura de somon si branza
In toiul zilei, pentru o gustare la birou sau in confortul casei dumneavoastra, puteti incerca cornuri cu umplutura de somon si branza.
-
Salata cu legume si fructe de mare
Printre salatelele delicioase si hranitoare se poate regasi si cea cu fructe de mare. Fructele de mare sunt bogate in nutrienti, contin beta-caroten, acizi Omega-3, minerale si altele.
-
Aperitive pentru Paste. Oua umplute cu somon si crema de branza
O masa festiva delicioasa incepe intotdeauna cu un aperitiv pe masura. Asadar, va propunem oua umplute cu somon si crema de branza.