Spanac cu rosii
Ingrediente:
1/2 kg spanac
1/4 l suc de rosii
1 ceapa
50 ml ulei
20 g faina
sare
Preparare:
Spanacul bine spalat se scurge de apa in strecuratoare. Intr-o cratita ceapa taiata marunt se caleste un minut in ulei fara sa se rumeneasca apoi se adauga spanacul nefiert cu frunzele intregi si se amesteca pe foc mic pana cand ii scade volumul. Se adauga apoi sucul de rosii, 1/2 lingurita sare si se lasa sa fiarba 20 min la foc mic pana cand se moaie bine. Apa pe care o lasa spanacul si cu sosul de rosii vor forma suficient sos. Daca este prea mult lichid acesta se leaga cu o lingurita de faina apoi se amesteca cu spanacul lasand sa fiarba cateva clocote. Se sareaza dupa ce mancarea se ia de pe foc. Se serveste ca garnitura.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Salate gustoase. Salata de orez, cu rosii si ton
O salata simpla si gustoasa puteti prepara intotdeauna pentru o masa usoara in orice moment al zilei. Va propunem sa degustati salata de orez, cu rosii si ton.
-
Rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci
Un aperitiv sanatos si cu un gust bun pentru musafiri poate fi rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci.
-
Tarta mediteraneana cu rosii, mozzarella si oregano
O specialitate culinara foarte apetisanta este tarta mediteraneana cu rosii, mozzarella si oregano.
-
Masca tonica pentru tenul gras, cu rosii si fulgi de ovaz
Printre tratamentele cosmetice naturale care ajuta pielea sa se regleze de sebum sunt mastile cosmetice cu diverse ingrediente naturale integrate. Va propunem sa incercati masca tonica cu rosii si fulgi de ovaz.
-
Peste cu rosii la cuptor
Recunoscut drept un fel delicios de mancare, pestele este totodata bogat in gust si hranitor. De aceea, va propunem sa beneficiati din plin de proprietatile sale, preparand reteta de peste cu rosii la cuptor.