Somon la gratar cu garnitura de cartofi si spanac
O reteta apetisanta pentru masa de pranz nu este intotdeauna sofisticata.
In continuare va prezentam o asemenea reteta, care merita degustata: somon la gratar cu garnitura de cartofi si spanac.
Ingredientele necesare:
400 g cartofi
30 g unt
4 fileuri de somon (cam 600 g)
coaja si zeama de la 1 lamaie
300 g frunze de spanac
3 linguri de crema proaspata de branza
Modul de preparare:
Se curata cartofii.
Apoi se taie cuburi.
Se pun la fiert in apa cu sare.
Se incinge gratarul.
Fileurile de somon se asezoneaza cu zeama si coaja rasa de lamaie.
Apoi se frig pe gratar timp de 8-10 minute.
Cartofii fierti scursi impreuna cu frunzele de spanac, se calesc in unt topit.
Dupa ce sunt gata, se adauga crema de branza si se amesteca bine totul.
Se serveste cu garnitura de cartofi si spanac cat timp somonul este cald.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel
O reteta apetisanta preparata cu peste este cea de ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel. Tonul este bogat in proteine si fosfor, fiind si o adevarata sursa de energie.
-
Delicii de Paste. Pulpa de miel la cuptor cu mix de legume
Printre atatea delicii speciale pentru sarbatorile pascale, se numara si reteta gustoasa de pulpa de miel la cuptor cu mix de legume.
-
Salata hranitoare de iarna cu carne de vita si spanac
O salata hranitoare pentru sezonul rece este binevenita in orice moment al zilei. De aceea va propunem sa pregatiti salata de iarna cu carne de vita si spanac.
-
Cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor
O mancare plina de gust se poate pregati si rapid. Va propunem astfel reteta de cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor.
-
Ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor
Va puteti incanta prietenii la masa cu o reteta speciala si cu un gust deosebit: ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor.