Smoothie cu pepene galben, kiwi si fulgi de cocos
Ingrediente:
o mana de frunze de spanac, spalate si maruntite
150 g miez de pepene galben
doua fructe de kiwi
doua linguri fulgi de cocos
(optional) doua linguri lapte de cocos din conserva
o jumatate cana apa
cuburi de gheata
Mod de preparare: puneti spanacul in blender, adaugati fructele de kiwi curatate si taiate cuburi, miezul de pepene galben taiat in felii potrivite, fulgii de cocos si (pentru un gust mai puternic) laptele de cocos. Turnati deasupra si apa, mixati pana cand compozitia este omogena. Va fi un smoothie poate mai dens, mai cremos decat v-ati obisnuit, dar cuburile de gheata puse inainte de servire ar trebui sa il faca mai lichid. Mai puteti adauga putina apa daca vreti un smoothie mai usor. Gustul este fructat, puternic, domina cel de cocos alaturi de cel de pepene galben, cu note acrisoare de la kiwi si spanac.
Foto: 3clockbox.com
Articole asemănătoare
-
Smoothie cu iaurt grecesc, ghimbir si suc de ananas
O reteta pentru o bautura sanatoasa, cu iaurt grecesc proaspat si cremos, putin ghimbir pentru acele note usor picante si suc de ananas, dulce, parfumat, exotic. Folositi de preferinta ananas proaspat pentru suc si pentru cubuletele savuroase.
-
Smoothie cu ceai negru, ananas si fructe de padure
Un pahar de ceai negru rece, aromat si plin de savoare, alaturi de fructe exotice bine coapte, pentru o bautura de vara cu multe vitamine, racoritoare si dulce.
-
Cocktail de vara cu gin, castravete si fulgi de ardei iute
La prima vedere este un cocktail racoritor pentru zilele calduroase, dar cu iuteala fulgilor de ardei iute gustul final este surprinzator si plin de energie.
-
Bautura cu pepene galben, mango si ceai verde
Buna pentru zilele calduroase, cu gust dulce, fructat si natural, o bautura care este o alternativa excelenta la cele din comert.
-
Salata de vara cu pepene galben, mozzarella si jambon crud uscat
Intr-o perioada perfecta pentru a va bucura de legumele si fructele verii iata o reteta in care gustul dulce, parfumat de pepene galben se intalneste cu cel de mozzarella si cel intens de jambon crud uscat.