Bautura cu pepene galben, mango si ceai verde
Ingrediente:
1 pepene galben
1 mango
sucul de la o lamaie verde
1 plic de ceai verde
cuburi de gheata
Mod de preparare: se pregateste o cana de ceai verde, infuzat conform instructiunilor de pe pachet, apoi lasat la rece. Se scoate si se taie miezul de pepene galben, se taie cubulete cel de mango, apoi totul se pune in blender, se adauga sucul de lamaie verde si ceaiul, mixand totul foarte bine. Cand compozitia este omogena (se mai poate adauga putina apa plata daca este nevoie) se toarna in pahare inalte si se pun cateva cuburi de gheata in fiecare.
Foto: pixnio.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu miere, ceai verde si vodca
O bautura simpla, usor de pregatit si acasa, bauta rece alaturi de cei mai buni prieteni.
-
Cocktail cu gin si ceai verde
Alegeti un ceai verde aromat, de buna calitate, alaturi de un gin plin de gust si savoare, iar pentru notele de final ale unui cocktail usor de pregatit acasa puneti si suc de lamaie sau limeta.
-
Cocktail cu gin, ceai de menta si ceai verde
Ceaiul de menta rece este racoritor, sanatos, bun pentru cei mari si cei mici, in timp ce o cana de ceai verde ofera corpului vitamine, antioxidanti si previne un numar impresionant de afectiuni. Insa impreuna, cu un gin aromat, stau la baza unui cocktail surprinzator, cu aroma complexa.
-
Cocktail cu ghimbir, coniac si ceai verde
O bautura cu gust intens de ceai verde, note de coniac aromat, prospetimea mentei si putin ghimbir picant, care ii da personalitate si energie.
-
Ceai verde cu menta si miere
O bautura perfecta pentru zilele calduroase de vara, cand prospetimea mentei si notele dulci ale mierii completeaza gustul cu note putin amarui de ceai verde. Puteti pregati un ceai mai tare, dupa gust.