Sangria de iarna cu portocale
Ingrediente:
2 sticle vin rosu
1 cana fructe de padure congelate
1 cana lichior de portocale
½ cana Aperol
1-2 portocale, taiate felii subtiri
2 mere medii, taiate felioare
Mod de preparare: intr-un bol sau preferabil intr-o carafa de sticla se toarna vinul, se adauga fructele de padure, lichiorul si Aperolul, amestecand bine toate ingredientele. Se pun bucatile de portocala si mar, amestecand din nou, si se tine la rece pentru cel putin sase ore inainte de servire.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Salata de iarna cu telina, patrunjel si mar
Un aperitiv sau o gustare pentru o zi rece de iarna, cu telina, patrunjel si suc de lamaie, simplu de pregatit, aromata si plina de savoare.
-
Sangria cu cidru pentru zilele de iarna
O portie racoritoare de sangria cu vin rosu si fructe este o reteta clasica, dar in aceasta varianta de iarna vinul este inlocuit cu un cidru de calitate si cu mirodenii de sezon.
-
Salata hranitoare de iarna cu carne de vita si spanac
O salata hranitoare pentru sezonul rece este binevenita in orice moment al zilei. De aceea va propunem sa pregatiti salata de iarna cu carne de vita si spanac.
-
Retete pentru sarbatorile de iarna. Tochitura cu mamaliga
O mancare delicioasa pe care o puteti prepara de sarbatorile de iarna si care este inclusa in meniul specialitatilor traditionale este tochitura cu mamaliga.
-
Retete pentru sarbatorile de iarna. Friptura de porc cu chimen la cuptor
Cu totii asteptam perioada sarbatorilor de iarna, pentru a le petrece cu cei dragi si pentru a prepara bucate cat mai alese pentru persoanele speciale din viata noastra. Va propunem sa incercati pentru zilele festive ce vor urma reteta de friptura de porc cu chimen la cuptor.