Clasificarea alimentelor
Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).
Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).
Ceaiurile, pe langa faptul ca hidrateaza, au si beneficii asupra sanatatii ca de exemplu protectia impotriva bolilor cardiace, a cancerului, deoarece contine antioxidanti.
Aceste sfaturi va vor ajuta sa stiti ce anume sa mancati pentru o viata mai sanatoasa si ce sa evitati.
Durerile de gat pot fi uneori insuportabile. Dar cu ajutorul unor remedii naturale le putem ameliora si chiar elimina.
Un aliment atat de necesar mancarurilor ca zaharul poate fi foarte nociv. Consumul de zahar si de produse zaharoase este cel mai mare inamic al pancreasului care cu timpul, epuizat de efortul de a metaboliza cantitati mari...
Alimentatia copiilor trebuie atent supravegheata. Trebuie sa-i hranim cu cat mai multe cruditati pentru a fi sanatosi.
Sucurile de fructe reprezinta un mod sanatos de hranire, despre care multi nu stiu mai nimic, considerand sucurile doar bauturi delicioase.
Sinusurile paranazale pot conduce la o raceala daca nu sunt tratate inca de la primele simptome.
Daca va doare capul des si nu stiti ce pastile sa mai luati va oferim cateva solutii simple si eficiente.
Strugurii si mustul, consumate cu regularitate au un efect reconfortant asupra organismului.