Salata de morcovi cu patrunjel si ulei de masline

Ingrediente:

500 g morcovi
½ cana patrunjel verde tocat
3 linguri ulei de masline
2 linguri suc de lamaie
1 lingurita miere
1 lingurita mustar
½ lingurita seminte de mac
sare, piper negru macinat

Mod de preparare: morcovii se curatat si se rad, apoi se amesteca bine intr-un bol cu toata cantitatea de patrunjel. Separat se amesteca bine uleiul cu sucul de lamaie, mierea, mustarul, turnand sosul peste amestecul de morcov si patrunjel. Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste cu seminte de mac deasupra. Poate fi mancata imediat sau poate fi pastrata la frigider pentru 24 de ore.

Foto: peakpx.com

 

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/8ea3e70fe639ff5d53b4a39000bc62bb) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139