Coacazele rosii sunt purificatoare si indicate pentru obezitate si boli de piele. Mai au si un uimitor efect stimulativ la nivel digestiv, dat de gustul lor acru si puternic. Va propunem sa va racoriti cu o tarta apetisanta cu coacaze rosii.
Cand vine vorba de peste, gandul ne zboara la aroma sa deosebita si gustul unic. Preparat la cuptor, este si mai gustos. Asadar, va propunem sa incercati reteta de pastrav cu sos la cuptor.
Prepararea dulceturilor aduce cu ea si savoarea pe care ne-o ofera trandafirii sau fructele din care vrem sa le preparam. O asemenea dulceata este cea de trandafiri, parfumata si cu un gust aparte.
Simplu de preparat, salata de avocado si anghinare ne incanta cu gustul sau aromat dat de fructul de avocado alaturi de celelalte ingrediente. Plin de vitamine, fructul de avocado consumat in stare cruda ne ofera energia de care avem nevoie.
O ciorba gustoasa si foarte potrivita pentru sezonul cald, este ciorba de loboda cu bors si smantana. Bogata in fibre, loboda are o valoare nutritiva mare, desi este scazuta in calorii.
Ravnite in plin sezon estival, rosiile sunt legumele nelipsite de la o masa, alaturi de alte alimente. Rosiile sunt benefice in alimentatia noastra de zi cu zi deoarece contin o sursa importanta de vitamina A, complexul B, vitaminele C, E si K.
Pentru persoanele impatimite dupa prajiturile cu fructe, avem o propunere de reteta pe care sa o incercati: prajitura apetisanta cu cirese. Ingredientele de care aveti nevoie:
O placinta speciala, cu specific romanesc si cu un gust exceptional este placinta ciobaneasca cu carne de vita si legume. Pentru preparare, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
Supa olandeza de peste constituie o reteta usor de preparat, de care va veti bucura alaturi de familie de bogatia gustului si de multiplele beneficii aduse. Ciorba sau supa care contine mult peste se serveste numai fierbinte.