Supa de dovleac si ciuperci
O reteta de toamna dulce, cremoasa, plina de arome si gusturi potrivite pentru acest anotimp.
O reteta de toamna dulce, cremoasa, plina de arome si gusturi potrivite pentru acest anotimp.
Un aperitiv usor de facut, gustos datorita combinatiei intre aromele picante din branza si cele de padure, vegetale, ale ciupercilor. Alegeti un soi de ciuperci cu palaria cat mai mare sau mai multe ciuperci medii.
Perfecta ca garnitura pentru carnea de porc sau de pui, o salata de toamna plina de gust si aroma. Usor de preparat si merge la fel de bine ca gustare.
Un amestec de gusturi si nuante de toamna, in care dulceata acrisoara a merisoarele uscate se intalneste cu aroma usor acida si culoarea merelor, alaturi de feta sarata, nuci si miere.
O combinatie intre gustul dulce de sfecla si cel acid de portocale, este o salada buna pentru zilele de toamna.
Un aperitiv interesant ca textura si gust care va face sa redescoperiti banalul orez intr-o alta forma si prezentare.
O gustare inedita daca va plac ciupercile alaturi de un sos acrisor si care va reusi cu siguranta sa improspateze totul.
Poate ca pana acum ati evitat sa mancati broccoli, dar in aceasta salata de vara s-ar putea sa va placa neasteptat de mult.
De ce sa nu incercam o combinatie surprinzatoare intre gustul dulce-acrisor de mar si cel picant de mustar, totul intr-o salata racoritoare, gustoasa si plina de vitamine?
O salata plina de prospetime, cu un amestec de gusturi si influente exotice, in care aciditatea dulceaga a mandarinelor se va intalni cu gustul de varza rosie, mustarul si rosiile.