Cocktail cu lamaie, bere si gin
Un cocktail in care aroma de citrice se intalneste cu cea de ienupar a ginului si cu cea usor amaruie de bere.
Un cocktail in care aroma de citrice se intalneste cu cea de ienupar a ginului si cu cea usor amaruie de bere.
Un sos cu mustar, bere si chimen pe care il puteti pregati acasa si care foarte probabil va fi mai bun decat variantele pe care le puteti cumpara. Perfect pentru fripturi, carnati, gratar sau ca baza pentru a marina carnea inainte de gatire.
Uneori o schimbare aparent banala poate sa revigoreze si sa dea prospetime unei retete clasice de cocktail, de care poate ca v-ati plictisit. Puteti folosi fie sirop de capsuni din conserva sau cutie, fie il puteti prepara din capsuni bine coapte si zahar pudra.
Poate sa para un amestec exotic, unul in care gusturile sunt prea dulci si amestecate, dar pus intr-un bol este o salata aparte, cu multe vitamine si antioxidanti, perfecta ca o gustare sau un desert. Recomandat celor care vor sa incerce altceva.
Un amestec plin de arome exotice, perfect pentru iarna, in care veti intalni taria de whiskey sau bourbon, notele stranii de anason stelat si scortisoara, dulceata intensa a siropului de artar.
Un cocktail perfect pentru serile friguroase de iarna, cu gust de sarbatori si ideal pentru o seara relaxata in familie sau alaturi de prieteni.
Un cocktail perfect pentru zilele reci sau pentru sarbatorile de iarna, in care aroma dulceag-exotica de scortisoara intalneste gustul acid si proaspat al cidrului de mere, baza fiind votca alaturi de eleganta vaniliei.
Un cocktail de toamna
O bautura perfecta ca desert daca alegeti fructe foarte coapte, dulci, aromate.
Un cocktail cu gust fructat, dulceag, alaturi de notele de ienupar ale unui gin de calitate.