Inghetata cu aroma de cafea si lapte
Un gust puternic de cafea si o compozitie cremoasa, nu foarte dulce, arome intense si delicioase.
Un gust puternic de cafea si o compozitie cremoasa, nu foarte dulce, arome intense si delicioase.
O reteta pentru reusita careia avem nevoie nu doar de carne de vitel de cea mai buna calitate, dar si de ciuperci (preferabil de padure) sanatoase, pline de gust si aroma.
O combinatie mai putin intalnita intre gustul plin, bogat, de supa de pui cu cartofi si aciditatea acrisoara a castravetilor murati in otet sau saramura. Reteta pentru zilele reci de iarna pe care probabil nu o stiati pana acum.
Un amestec in maniera clasica, un gust care aminteste mai curand de trecut decat de petrecerile de astazi, combinatia de gin si vermut fiind evidentiata de usoara dulceata a zaharului.
Daca merele coapte la cuptor sunt deja un desert clasic, acestea sunt taiate in cuburi, cu sau fara coaja, coapte in tigaie sau o cratita pe masura, si aroma este completata de scortisoara, nucsoara si zahar brun.
Un desert cu note clasice, traditionale, ideal pentru cei care prefera nucile.
O combinatie simpla - vodka, suc de portocale, sirop de grenadina - dar devenita repede clasica. Una dintre alegerile recomandate mai ales daca nu aveti foarte multa experienta cand vine vorba de cocktailuri.
O reteta pentru care puteti alege orice fel de ciuperci, rezultatul va fi la fel de bun.
Consistenta, o reteta putin mai dificila si interesanta la ocazii festive pentru o salata diferita de formulele clasice.
Gustul de baza va fi cel efervescent si proaspat de sampanie, insa notele de ananas si cele de cirese fac din acest cocktail un amestec inedit.