Prajitura cu crema de cacao
Un desert preparat intr-un mod simplu este potrivit pentru momentele in care doriti sa savurati ceva dulce.
Va propunem sa preparati prajitura cu crema de cacao.
Ingrediente:
125 g cacao
125 g zahar
125 g unt
6 oua
1 lingura cu pesmet
1 lingura cu cacao
Modul de preparare este urmatorul:
Untul se freaca pana ce devine spuma.
Apoi se adauga zaharul si se mai freaca putin.
Ouale se adauga treptat, amestecand bine dupa fiecare ou adaugat.
Se pune si cacaua.
Se amesteca la fel de bine.
Din compozitia rezultata se opreste un sfert.
Acest sfert va constitui crema prajiturii.
Cealalta parte din compozitie se amesteca cu pesmetul si cu cacaua.
Apoi se pune la copt.
Cand este gata, se scoata din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Apoi se taie in doua, pe orizontal.
Se umple la mijloc cu sfertul de crema pastrat.
Dupa aceea se serveste alaturi de un pahar cu lapte dulce sau suc de fructe, dupa cum doriti.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Aperitive speciale pentru zile festive. Ciuperci umplute cu crema de branza
Un aperitiv delicios pentru zilele festive il poate constitui reteta de ciuperci umplute cu crema de branza. Ingredientele le gasiti in cele ce urmeaza:
-
Prajituri speciale. Rulada cu crema de dovleac si smantana
O prajitura pe care o puteti prepara pentru zilele speciale din viata dumneavoastra poate fi rulada cu crema de dovleac si smantana.
-
Briose cu crema de lamaie si mac pentru sarbatoarea de Halloween
La fiecare sarbatoare, se obisnuieste ca meniul sa fie unul specific zilei respective. Asadar, pentru sarbatoarea de Halloween va propunem un desert minunat: briose cu crema de lamaie si mac.
-
Oua si rosii umplute cu crema de branza si unt
Incepeti-va ziua cu un aperitiv sanatos si gustos, format din legume pline de vitamine. Va prezentam reteta de oua si rosii umplute cu crema de branza si unt.
-
Ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor
Va puteti incanta prietenii la masa cu o reteta speciala si cu un gust deosebit: ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor.