Ciresele Lapins
Ciresele Lapins sunt mari, cu gust dulce, pulpa de un rosu intens, zemoasa si aromata, suporta bine transportul si depozitarea.
Ciresele Lapins sunt mari, cu gust dulce, pulpa de un rosu intens, zemoasa si aromata, suporta bine transportul si depozitarea.
Soi de cirese mari, dulci, aromate, bune pentru gustare, suc sau diverse retete de desert, Summit este o buna alegere pentru culturi intensive sau pentru a planta unul sau doua exemplare intr-o gradina de dimensiuni mici.
Priviti de la distanta aduc a tomate bine coapte, rosii, zemoase si parfumate, iar acest soi de ardei rosu, dulce, are o aroma aparte care poate sa aminteasca de tomate prin notele dulcegi.
Soi de mere rosii foarte apreciat de cultivatori si cumparatori, cu productie anuala buna, gust dulce-acrisor si pulpa suculenta, aromata, Gala este o buna alegere pentru gradini sau livezi.
Un pahar de limonada rece si aromata, cu putina miere sau zahar, este excelenta atunci cand temperaturile de afara au crescut. Dar in aceasta varianta puteti adauga cateva pliculete de ceai verde sau negru (alegeti marca preferata) pentru un plus de energie si aroma. Se serveste rece, cu gheata.
O reteta pentru un amestec de cidru de mere si bourbon, cu note exotice date de mirodenii, servit fierbinte in zilele reci. Poate fi pregatit si cu suc de mere, proaspat stors.
O alegere inspirata atunci cand nu avem prea mult spatiu in gradina, aceasta varietate de mar columnar a fost gandit de la bun inceput pentru a obtine o productie buna, fructe dulci si de buna calitate, totul intr-un spatiu restrans.
O reteta in care pieptul de pui se intalneste cu gustul puternic al sucului de portocale, intr-o reteta cu note exotice, mediteraneene, care salveaza o gustare de la banal.
Soi de cais cu productie anuala foarte buna, fructe mari si dulci, aromate, foarte aratoase, relativ usor de plantat si intretinut, Goldrich este bun atat pentru culturi intensive cat si pentru cei care isi doresc sa aiba un singur pom fructifer in gradina.
O reteta simpla de sos dulce-acrisor, versatil si interesant alaturi de carne, orez, legume.